Toimitusehdot

Tilaaminen


Ostaessasi tuotetta, valitse koru ja klikkaa OSTA painiketta, täytä lomakkeen tiedot ja lähetä, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Maksuaika on 7 päivää laskun vastaanottamisesta jolloin koru siirtyy varattujen listalle. Maksun saavuttua tilille koru poistuu myynnistä. Jos maksu ei saavu ajallaan, koru siirtyy takaisin myyntiin.

Maksutapa


Tuotteet maksetaan Osuuspankin tilille. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Toimitusaika


Tuotteet toimitetaan I-luokan kirjeessä annettuun osoitteeseen kun maksu näkyy pankkitilillä. Muista kuin Nordean tileiltä maksettaessa suoritus näkyy 2-3 pankkipäivän kuluttua. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tuote on postitettu.

Toimitusmaksu


Korut toimitetaan ilman lisämaksuja.

Palautusoikeus


Tuotteen tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaessasi tuotetta ota yhteys info@arodesign.fi.

Asiakas maksaa postikulut palautettavasta tuotteesta. Tuote pitää olla alkuperäispakkauksessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Viallisen tuotteen palautuksen yhteydessä ARO-Design palauttaa postikulut asiakkaan tilille kuittia vastaan.

Henkilötiedot


ARO-Design verkkokaupan asiakkaista kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja käytetään ARO-Design verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitoon.
01234567